top of page
Stop - Aanrijdbeveiliging

IMPACTBESTENDIGE AANRIJDBEVEILIGING LATEN PLAATSEN DOOR B.H.E.

HOUD MET AANRIJDBEVEILIGING UW MAGAZIJN EN PARKING VEILIG

Bij Belijning Hinoul Erik doen we er alles aan om uw terrein veilig te houden. Daarom kunt u niet alleen voor belijningswerken en wegmarkeringen bij ons terecht, maar ook voor robuuste aanrijdbeveiliging. Onze aanrijdbeveiliging wordt onder andere gebruikt in magazijnen, in logistieke centra en in productiebedrijven. Het biedt onder andere bescherming tegen de impact van auto's, vrachtwagens en (zware) heftrucks. Om een optimale kwaliteit te garanderen, zullen wij nooit de aanrijdbeveiliging laten plaatsen door een ander bedrijf. Wij komen steeds zelf ter plaatse en onze zaakvoerder, Hinoul Erik, voert zelf de nodige werken uit.

Aanrijdbeveiliging

AANRIJDBEVEILIGING LATEN PLAATSEN IN LIMBURG EN OMSTREKEN

Waar voertuigen worden gebruikt, is er altijd een risico op ongevallen. Daarom bieden wij verschillende vormen van aanrijdbeveiliging aan. Het kan daarbij gaan om kleine afschermingen tegen licht rollend materiaal, maar ook om wielgeleiders, wielstoppers of hoogwaardige aanrijdbeveiliging om voetgangers- en verkeerszones veilig van elkaar af te schermen. U kunt door ons ook aanrijdbeveiliging laten plaatsen die beschermt tegen de impact van zwaardere voertuigen.

Hoewel wij sterk focussen op de provincie Limburg kunt u in geheel België door ons aanrijdbeveiliging laten plaatsen.

  • Aanrijdbeveiliging voor licht rollend materieel

  • Wielstoppers ter afbakening van verkeerszones

  • Afscherming tussen voetgangers- en verkeerszones

  • Aanrijdbeveiliging voor zwaardere voertuigen

AANRIJDBEVEILIGING VOOR BINNEN EN BUITEN

Niet alleen hebben wij met onze aanrijdbeveiliging magazijn na magazijn een stuk veiliger gemaakt, bovendien kunt u ook buiten aanrijdbeveiliging laten plaatsen door onze expert. Wij bieden namelijk speciale aanrijdbeveiliging aan voor parkeerterreinen, oprijhellingen en voor laad- en loslocaties. Hierbij kunt u meer dan alleen aanrijdbeveiliging laten plaatsen door Belijning Hinoul Erik. Dankzij de combinatie met passende wegmarkeringen, wegsignalisaties en signalisatieborden helpen wij de veiligheid te waarborgen.

Signalisatie aan een brug
WILT U DE VEILIGHEID OP UW TERREIN VERBETEREN?

Spreek er dan over met Hinoul Erik, de expert op het gebied van aanrijdbeveiliging en signalisatie.

bottom of page