top of page
Verkeerssignalisatie

SIGNALISATIE LATEN PLAATSEN

BUITENSIGNALISATIE LATEN PLAATSEN DOOR B.H.E.

U kunt door ons verschillende soorten signalisatie laten plaatsen, gaande van verkeersborden tot infoborden. Alle gangbare en officiële verkeersborden zijn bij ons te verkrijgen. Wij plaatsen ze volledig zelf en houden ons daarbij aan de gemaakte afspraken. Daarnaast kunnen we ook wegwijzers en infoborden voor u maken en plaatsen. We doen dit volledig op maat van uw noden. U houdt mede dankzij een goede signalisatie de parking veilig en zorgt voor efficiënte verkeersstromen. U kunt onze buitensignalisatie ook combineren met wegmarkeringen, belijningen, pictogrammen en verkeersborden. Hoewel wij focussen op de Limburgse regio kunt u overal in België signalisatie laten plaatsen door Belijning Hinoul Erik.

Signalisatie op de openbare weg
collage signalisatie_edited.jpg

MET PASSENDE SIGNALISATIE UW MAGAZIJN VEILIG HOUDEN

Niet alleen parkeerterreinen zijn gebaat bij een goede signalisatie, want ook magazijnen en productiecentra plukken er de vruchten van. Zeker als er vorkheftrucks rijden, is signalisatie laten plaatsen aan te raden. Een goede signalisatie laten plaatsen, doet u om de veiligheid te garanderen en om nodeloze ongevallen te voorkomen. Daarnaast helpen onze infoborden zowel (nieuwe) medewerkers als bezoekers eenvoudig hun weg te vinden, ongeacht of dat nu de weg is naar de receptie, het sanitair of de dichtstbijzijnde nooduitgang.

Belijning Hinoul Erik - Wegmarkering en belijning (1).jpg
Bedrijfsmensen die zich achter sociale distantiërende bewegwijzering op bureauvloer bevind

ALLES VOOR EEN VEILIGE OMGEVING

Door een goede belijning te combineren met pictogrammen, verkeersborden en aanrijdbeveiliging houden wij uw medewerkers en bezoekers veilig. Daarvoor bieden wij verschillende oplossingen voor u aan. Omdat de behoeften overal anders zijn, denken we samen met u mee over passende oplossingen. Dat doen we tijdens een vrijblijvend gesprek, waarna we ook meteen een offerte voor u opstellen.

Persoon die de witte richtingspijl volgt
NEEM NU CONTACT MET ONS OP OM SAMEN DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN EN ONTVANG METEEN EEN OFFERTE OP MAAT.
bottom of page