top of page
Weg met wegmarkering en ondergaande zon

BELIJNING HINOUL ERIK,
UW PARTNER VOOR BELIJNINGEN

AANBRENGEN VAN BELIJNINGEN

Wij van B.H.E. zijn uw partner voor al uw belijningen. Zowel voor binnen- als buitenbelijningen rekent u op onze diensten. Wij belijnen onder meer magazijnen, bedrijfshallen en ondergrondse parkings, maar ook buitenparkings, openbare wegen, speelplaatsen en dergelijke meer. We stellen ons altijd flexibel op, zijn steeds bereikbaar en staan garant voor een optimale service en een uitstekende kwaliteit. Hoewel wij vooral belijningen in Limburg aanbrengen, zijn we ook elders in België actief.

Ook voor particulieren kunnen wij de belijning aanbrengen.

  • Openbare wegen

  • Magazijnen

  • Productiehallen

  • Ondergrondse parkings

  • Buitenparkeerplaatsen

  • Speelplaatsen

Wegmarkering uitgevoerd door Belijning Hinoul Erik

WEGMARKERINGEN

We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten wegmarkeringen in Limburg en elders in België. We doen dit onder andere voor aannemers die actief zijn in de wegenbouw, maar ook voor andere ondernemingen. We zorgen daarbij voor een goede ondergrondvoorbereiding, tekenen de nieuwe wegmarkeringen uit, brengen de wegmarkeringen aan en zullen het indien nodig nastrooien voor een betere dag- en nachtzichtbaarheid. We bieden verschillende oplossingen aan en houden daarbij rekening met het type ondergrond, de gewenste duurzaamheid en de eventuele klantspecifieke behoeften 

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Over iedere lijn wordt door ons nagedacht. Omdat wij werken met verschillende producten bieden we altijd een passende oplossing aan. Afhankelijk van de specifieke noden gebruiken we bijvoorbeeld wegenverf, waarbij we de ondergrond eventueel eerst kogelstralen. Ook 2-componentenwegenverf behoort tot de mogelijkheden, net als koudplastische markeringen en thermoplastische playmarks voor speelplaatsen. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we de mogelijkheden graag voor u toe.

Aanduiding van elektrische laadpaal
BENT U OP ZOEK NAAR EEN EXPERT IN BELIJNINGEN OF WEGMARKERINGEN?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en wij helpen u snel verder.

bottom of page