top of page
Ondergrondse parkeerterrein met belijning

B.H.E VOOR BINNENBELIJNING EN INDUSTRIËLE BELIJNING

INDUSTRIËLE BELIJNING DOOR B.H.E.

Bij B.H.E. in Leopoldsburg rekent u op een ervaren aannemer voor de industriële belijning. Ongeacht of wij de belijning binnen of buiten uitvoeren, staan wij altijd voor een passende oplossing en een punctuele uitvoering. We zorgen ervoor dat er mooie, strakke lijnen ontstaan en werken met verschillende kleuren. Zo kunnen we de industriële belijning uitvoeren met de standaard verkeerskleuren groen, geel, rood en blauw. Op aanvraag behoren ook andere RAL-kleuren tot de mogelijkheden.

Binnenbelijning

MAATWERKOPLOSSINGEN

Omdat wij werken met airless-machines zijn er vrijwel geen beperkingen op het gebied van binnenbelijning. Alle vormen en kleuren behoren tot de mogelijkheden. Ook het zelf uitwerken van sjablonen is mogelijk. Voor de foodsector voeren we de belijning binnen uit met verf op waterbasis en met toestellen zonder geur- of uitstootconcentraties. 

Maak uw noden kenbaar, zodat wij over elke lijn met u kunnen meedenken.

  • Binnenbelijning voor verkeersstromen en palletlocaties

  • Verf op waterbasis voor de foodsector

  • Toestellen zonder geur of uitstoot

  • Alle RAL-kleuren zijn mogelijk

  • Eigen sjablonen zijn mogelijk

EEN PASSENDE OPLOSSING ZIT IN DE PIJPLIJN

Omdat wij met verschillende apparaten en producten werken en ons flexibel opstellen, bieden we altijd een passende oplossing. We houden daarbij rekening met uw wensen, en kleuren bij de belijning nauwkeurig binnen de lijntjes. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een industriële belijning, maar ook voor de binnenbelijning van ondergrondse parkings, speelhallen, eventgebouwen en dergelijke meer. Daarnaast voeren we ook binnenbelijning uit voor particulieren, bijvoorbeeld voor een garage of hobbyruimte. Wij zijn voornamelijk actief in Limburg, maar gaan ook elders in België voor u aan de slag.

Belijning Hinoul Erik - Wegmarkering en belijning
MEER WETEN OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

bottom of page