top of page
Playmarks op speelplaats_edited.jpg

BELIJNING HINOUL ERIK, DE EXPERT OP HET GEBIED VAN THERMOPLAST

MET THERMOPLAST WEGMARKERINGEN AANBRENGEN

Thermoplast is een type wegmarkering gemaakt op basis van synthetische harsen. Voor het aanbrengen van thermoplast wordt het oppervlak gereinigd. Daarna wordt thermoplast gegoten, geëxtrudeerd of gespoten. Thermoplast is onder meer ideaal voor reflecterende markeringen, bijvoorbeeld op parkings en voor fietspaden. Het kan ook waarschuwen voor een naderende gevarenzone. Met thermoplast wegmarkeringen aanbrengen, heeft verschillende voordelen. Het is bijvoorbeeld heel duurzaam, milieuvriendelijk, goed verwerkbaar en het biedt bovendien een uitstekende slipweerstand.

Wegmarkering
Realisatie-Belijning Hinoul Erik

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN THERMOPLAST

Hoewel men veelal met thermoplast wegmarkeringen aanbrengt, is het ook heel geschikt voor andere toepassingen. Zo kan men met behulp van thermoplast de speelplaats een leuk design geven, bijvoorbeeld met een hink-stap-sprongdesign of een alfabetspel. Daarbij behoren reliëfmarkeringen tot de mogelijkheden. Hierbij wordt de reliëfmarkering met een dikte van minimum 5 mm boven op een bestaande markering aangebracht. 

De mogelijkheden van thermoplast gaan heel ver en wij hebben alle expertise in huis om ieder thermoplastproject tot een goed einde te brengen.

  • Waarschuwen voor een fietsstraat

  •  Waarschuwen voor een school

  • Wegmarkeringen

  • Veiligheidspictogrammen

  • Speelmarkering

IMG_1829.JPG
Thermoplast op de speelplaats

HET BELANG VAN JARENLANGE ERVARING

Het plaatsen van thermoplast is echt specialistenwerk, zeker als het goed moet worden gedaan en langdurig moet meegaan. Wij hebben met behulp van thermoplast speelplaats na speelplaats en bedrijf na bedrijf gesierd. Bij ons bent u dan ook zeker van een jarenlange expertise en een uitstekende kwaliteit, waardoor de thermoplast ook duurzaam aanwezig zal blijven.

Thermoplast
WILT U MET BEHULP VAN THERMOPLAST DE SPEELPLAATS TOOIEN OF HEEFT U ANDERE TOEPASSINGEN OP HET OOG?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en krijg snel een antwoord.

bottom of page