top of page
De weg voorwaarts

UW SPECIALIST VOOR BELIJNINGSWERKEN: B.H.E.

BELIJNING EN WEGENVERF VERWIJDEREN

Belijning Hinoul Erik is niet alleen uw partner voor belijningswerken en wegmarkeringen, maar ook voor het verwijderen van wegenverf en binnenbelijning. We kunnen diverse soorten belijning verwijderen en ook wegenverf verwijderen behoort tot de mogelijkheden. Dat kan eventueel worden gecombineerd met nieuwe belijningswerken. Onze zaakvoerder komt zelf ter plaatse om de belijning te verwijderen en informeert u over de mogelijkheden. We zijn voornamelijk actief in Limburg, maar we kunnen overal in België belijning en wegenverf verwijderen.

Verf en belijning verwijderen

BELIJNING VERWIJDEREN DOOR MIDDEL VAN KOGELSTRALEN

Kogelstralen is in de eerste plaats een manier om ondergronden te verruwen, waardoor nieuwe verflagen beter hechten. Daarnaast kan kogelstralen ook worden gebruikt om oude verflagen of de bestaande belijning te verwijderen. Bij kogelstralen worden aan hoge snelheid kleine kogels of metalen balletjes op het oppervlak geschoten. Deze balletjes worden door de machine gerecycleerd en hergebruikt. Er is dus geen verspilling en ze komen niet terecht in uw productieproces of goederen. Het is een eenvoudige, snelle en effectieve manier om in uw magazijn belijning te verwijderen.

IN EIGEN BEHEER BELIJNING VERWIJDEREN

De behandeling met kogelstralen wordt steeds door eigen medewerkers en machines uitgevoerd. Zo slaagt B.H.E. erin zonder tijdverlies de voorbehandeling en daarna het aanbrengen van wegmarkering en belijning perfect op elkaar aan te laten sluiten. Dat betekent voor u een efficiënte en transparante oplevering van de belijningswerken.

De weg voorwaarts
WILT U OP UW PARKING, OP DE WEG OF IN UW MAGAZIJN BELIJNING VERWIJDEREN?

Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

bottom of page