top of page
Markering voor parkeerplaats voor mindervaliden

DE LIMBURGSE EXPERT VOOR DE BELIJNING VAN PARKEERVAKKEN EN BUITENTERREINEN

DE EXPERT VOOR DE BELIJNING VAN PARKEERVAKKEN EN ANDERE BUITENBELIJNING

Omdat wij als expert in belijning parking na parking onder handen hebben genomen, rekent u op de meerwaarde van een jarenlange expertise. Wij voeren onder meer de belijning voor parkeervakken uit, bijvoorbeeld voor uw winkel of op uw bedrijventerrein. Ook wegmarkeringen die de veiligheid ten goede komen, brengen wij graag voor u aan. Indien gewenst kunnen wij na de belijning van het buitenterrein glasparels strooien. Glasparels zorgen ervoor dat de buitenbelijning altijd goed zichtbaar is, ook 's nachts en bij reflecties, en dit ongeacht of het wegdek nu droog of nat is.

Belijning Hinoul Erik - Wegmarkering en belijning (1).jpg

BUITENBELIJNING MET WEGENVERF

Bij de belijning van een buitenterrein maken we gebruik van wegenverf. Deze verf is geschikt voor harde ondergronden als beton, asfalt en klinkers. Bovendien is het product flexibel, om correct en snel diverse lijnen, vormen en vlakken aan te brengen. Ook na langdurig intensief gebruik blijft de belijning goed zichtbaar. 


Een van de grote voordelen van wegenverf is de korte droogtijd. Daardoor kunt u snel na de belijning uw parking opnieuw openen. Ook zijn er heel veel mogelijkheden op het gebied van kleuren en vormen

Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we dit graag voor u toe.

 

  • Geschikt voor diverse ondergronden

  • Witte of gekleurde buitenbelijning

  • Droogtijd van +/- 20 minuten

  • Vormen aanbrengen

  • Zowel grote als kleine projecten

  • Optie: glasparels nastrooien

GEKLEURDE BUITENBELIJNING LATEN AANBRENGEN IN LIMBURG

Wij brengen diverse soorten buitenbelijning aan en dit handmatig of met behulp van een verfmachine. Naast de klassieke witte buitenbelijning behoort ook gekleurde buitenbelijning tot de mogelijkheden. Het gaat daarbij om de standaard verkeerskleuren, maar ook andere RAL-kleuren zijn mogelijk. Voor alle ondergronden hebben we een oplossing, ongeacht de toepassing waarvoor ze worden gebruikt. We zijn voornamelijk actief in Limburg, maar zorgen ook elders in België voor de belijning van uw buitenterrein.

Wegmarkering uitgevoerd door Belijning Hinoul Erik
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE OP MAAT VAN UW WENSEN
bottom of page